dilluns, 3 de desembre del 2012

Reflexions setmanals               Reflexió envers les darreres classes teòriques del mes de Novembre

En la darrera sessió teòrica vàrem tenir la possibilitat de començar a fer el nostre projecte de grup; naltros havíem començat a pensar en la idea, però com som un grup bastant dispar no havíem tingut la possibilitat de quedar totes juntes per posar-ho en comú. Així que avui, encara que no hi faltava una de les integrants del grup, hem començat a treballar-ho. El tema del nostre projecte de Creació de Material didàctic Multimèdia és “LES MATEMÀTIQUES”. Se’ns a acudit fer-lo amb aquesta temàtica perquè potser el nostre projecte de fi de Grau també el fem amb aquesta vesant, envers aquesta competència. 

Una vegada hem pensat el tema del Projecte, vàrem començar a pensar sobre com el volíem plantejar, és a dir, sí el volem fer interactiu a totes les diapositives, si volem plantejar primer un conte i desprès les activitats soltes, etc. Finalment durant aquesta horeta de debat hem triat fer un conte interactiu. S’acaba la classe i aquí deixem el projecte, que anirem sense pressa però sense pausa. ;)
Com al final no hem pogut fer teoria, na Marina ens ha penjat uns exemples de Material didàctic multimèdia per a que l’analitzem i l’avaluem amb l’ajuda i emplenant un qüestionari i unes taules avaluadores, podent afegir el comentari personal més adient al programa triat. 

Sincerament he de dir que aquest projecte em motiva molt, si més no, m’agradaria poder tenir molt més temps per poder dedicar-li més atenció i dedicació en exclusiva, però penso que això és una utopia, perquè si ni naltros com estudiants podem, m’imagino que una mestra que a més potser sigui mare, tampoc tindrà aquesta possibilitat que seria tan meravellosa...

DARRER DIJOUS: dia 29 Novembre
En aquesta sessió teòrica vàrem poder observar, conèixer i analitzar una Guia didàctica feta per unes companyes estudiants d’anys enrere. La guia didàctica és una part més del projecte multimèdia grupal. Es allà on s’explica amb detall i més profundament tot el contingut del programa, amb els seus objectius, la seva justificació, les passes, a qui va dirigit, com treballar-lo i quins materials necessitarem per dur-lo a la pràctica, entre d’altres ítems importants. 

L’exemple que hem pogut visualitzar estava molt ben fet, era bastant extens i per a mi, molt complet. Na Marina ens ho ha deixat vorer per a que tinguéssim un exemple a seguir. La veritat que gràcies a això tinc ses coses molt més clares; de vegades que et mostrin un exemple ajuda moltíssim a esclarir idees que potser tenies una mica borroses per falta del fil conductor o per la manera de posar les teves idees a la pràctica. Ara ja em queda tot bastant més clar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada