dijous, 29 de novembre del 2012

Taller de Presentacions II

En aquesta segona sessió del Taller de Ppt o Presentacions amb jocs i activitats interactives hem après a afegir els jocs i les activitats al conte de Caillou que vàrem estar treballant en la primera de les nostres sessions de Taller, vos en recordeu?

Hem creat dues diapositives amb imatges de diferents mitjans de transport i de locomoció, ja siguin aeris, de terra, o animals que també ens transporten. L'activitat consisteix en que el nen diferencií els medis de transport que són d'aire i els que no.

Les passes que hem seguit són les següents:
- Crear una nova diapositiva a la que afegírem una imatge de fons modificada per nosaltres i unes imatges que ja portava na Marina (la mestra) amb els icones dels medis de transport.
- Li hem posat títol amb lletres i veu, per a que el nen que no sàpiga llegir també pugui fer l'activitat.
- Hem afegit veu a les imatges per a que, quan el nen cliqués damunt de cada imatge una veu li digués sí ha encertat o no. Algunes d'aquestes veus estaven creades i només les havíem de enllaçar, però d'altres no i, les havíem de gravar nosaltres amb el micro i el programa Audacity que ja vaig comentar en una entrada passada.

Una vegada teníem aquesta primera diapositiva creada i guardada, hem passat a fer la segona. Les passes són les mateixes i l'únic canviant és la pregunta que li feim al nen i els dibuixos.

Aquesta sessió ha estat més senzilla perquè ja portàvem la base pràctica de l'altre dia. Ara ja tenim una petita base més sòlida per començar el nostre treball-projecte grupal. En la classe següent al taller, que es quan feim la classe teòrica, hem tingut temps per començar a treballar-ho, a fer el nostre esborrany i pensar en el tema i les passes o com el voldrem encaminar. La veritat que ens ha servit de molt poder emprar aquesta horeta per posar-nos d'acord amb moltes cosetes que teníem en dubte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada