dimecres, 10 d’octubre del 2012

Segona sessió del "TALLER D'IMATGES"


Aquest és el resultat de la segona part del taller per treballar les IMATGES. Com vaig explicar l'altre dia, es tractava de transformar una imatge, agafant una foto original i afegint-ne text i enganxant les nostres cares (en aquest cas, les que formem el grup de treball), a més de afegir també algun objecte o icone decoratiu, com poden ser cercles o similar, on a la vegada pots afegir-hi text dintre (així es podria fer una imatge de còmic).

Com també vaig esmentar en l'entrada de l'altre dia, aquesta activitat ha estat divertida i molt entretinguda, és una eina fàcil d'emprar si segueixes les passes i tens temps per entretindre't provant les opcions que ofereix, encara que una vegada ja l'has treballat és molt més senzill i ràpid.

Gràcies a l'aprenentatge d'aquests tipus d'eines digitals emprades per tractar les imatges, podem realitzar tallers de creació de contes, de còmics, de felicitacions nadalenques o qualque  altre treballet d'aquesta tipologia..., utilitzant aquest recurs per ajudar-nos d'una manera divertida i motivadora per als infants. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada