dijous, 29 de novembre del 2012

Reflexió Setmanal- Novembre

Aquest mes de Novembre ha començat de manera diferent.., i per què? Per vàries raons: per una banda el primer dia de mes ha estat festiu i el segon dijous del mes hem tingut un examen parcial de l'assignatura, concretament dels tres primers temes tractats. Cosa que realment ens ve molt i molt bé perquè ens treu matèria per a l'examen final, a la vegada que ens dona l'oportunitat de tenir dues possibilitats per aprovar l'assignatura, ja que ens han tret l'examen de setembre.

A més d'aquests dies de festa, també hi ha hagut un dia en el qual fèiem el taller pràctic, que ha hagut vaga general a tot el nostre país, per temes que tots coneixem i que no comentaré en aquest espai.
 Per tot això penso que m'he dispersat una mica en quant a les reflexions del bloc setmanals, encara que he seguit fent els treballs pràctics i reflexions sobre alguns articles que teníem pendents de fer.

En quant a l'examen he de dir que em sento contenta amb la nota i que no m'ha semblat tan complexa com en un principi pensava que seria; però que el temps del que disposàvem per respondre va ser curt i que això fa que et posis més nerviosa del compte i facis errades a l’examen.

La segona setmana del mes vàrem treballar en torn al tema "els ordinadors a les aules" i com a cada classe teòrica i pràctica cada vegada estic més convençuda de les avantatges de les TIC en educació, encara que mai deixaré de veure per altra banda i com a complement, els possibles problemes i inconvenients que també tenen implícites les noves tecnologies a les escoles. Cosa que per altra banda trobo necessària i importantíssima de tenir sempre en compte.

Pel que fa la tercera setmana de mes, vàrem estar treballant entorn als materials didàctics, és un tema complex, amb terminologia molt coneguda en els termes però desconeguda en el significat i contingut que aquest termines engloben. Ha estat una mica complexa d'entendre però útil i necessaris per entendre el món de les tecnologies que estem tractant. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada